0228 – 515827 info@mosselaarjuwelier.nl

Beleef het sieraad

Beleef Het Sieraad
Landelijke open dag in de sieraden- en horlogebranche op vrijdag 5 november

 

Wat bepaalt de kwaliteit van een diamant en hoe weet je of een horloge echt is of namaak? Wat is er nodig om edelmetaal om te toveren tot een sieraad? Op vrijdag 5 november krijgen belangstellenden de antwoorden op deze vragen én meer tijdens de landelijke open dagen bij juweliers, edelsmeden en uurwerktechnici.

Er gaat een hele wereld schuil achter een sieraad of horloge. Van ontwerp en productie tot onderhoud en reparatie. Tijdens Beleef Het Sieraad maken jong en oud van dichtbij mee wat   juweliers, edelsmeden en uurwerktechnici doen met materialen als goud, zilver en edelstenen.

Winkels en ateliers door heel Nederland geven deze dag een kijkje achter de schermen, laten hun mooie ambachten en producten zien en hebben voor iedere bezoeker een leuke goodiebag.

Juwelier van den Mosselaar doet ook mee aan de zesde editie van Beleef Het Sieraad. Op vrijdag 6 november zal het team van juwelier Van den Mosselaar bezoekers welkom heten op de Hoofdstraat 230 in Bovenkarspel en meer laten zien over de mooie producten uit de collectie.

Kom naar Juwelier van den Mosselaar en Beleef Het Sieraad.

 

Beleef Het Sieraad wordt georganiseerd door de Federatie Goud en Zilver, de brancheorganisatie voor de sieraden- en horlogebranche. Meer informatie over de deelnemende bedrijven is te vinden op: www.beleefhetsieraad.nl.

 

Kom kijken en Beleef Het Sieraad!

Touché, het nieuwste sieradenmerk ontwikkeld door Bas verdonk, is bedoeld om iedere unieke gebeurtenis in je leven te vieren. Van examen, geboorte, trouwen tot overlijden. Er zijn genoeg momenten te bedenken waarop deze sieraden uitgekozen worden. De sieraden zijn uniek gemaakt met behulp van 3-D laserprinttechnieken en het old-school goudsmeden. De vingerafdrukken op de sieraden worden niet gelaserd, maar 3-D geprint. Daarbij is het mogelijk om een persoonlijke tekst, monogram of afbeelding in het sieraad te laten maken.

Nieuwsgierig geworden, kom langs en bewonder de nieuste collectie!

Dit vind je misschien ook interessant:

Trouwbeurzen Agenda

We staan met onze trouwring collectie op verschillende beurzen in heel Noord Holland.

Openingstijden december maand

Tijdens de december maand hebben we onze openingstijden aangepast om u nog meer tijd te geven om te komen winkelen.

Trouwbeurzen Agenda

We staan met onze trouwring collectie op verschillende beurzen in heel Noord Holland.

Openingstijden zomervakantie 2023

De Federatie Goud en Zilver waarschuwt voor miskopen van edelmetaal in vakantielanden en op buitenlandse websites.

Koop geen sieraden in het buitenland

De Federatie Goud en Zilver waarschuwt voor miskopen van edelmetaal in vakantielanden en op buitenlandse websites.

Zinzi Event

Zaterdag 17 juni 2023 is er voor de derde keer een Zinzi Event bij Juwelier van den Mosselaar. Tijdens deze dag zijn er leuke acties, krijgt iedere Zinzi klant een leuke goodiebag cadeau en maak je kans op echte Zinzi prijzen.

Week van de stenen winkel

In de week van 8 t/m 14 mei is er landelijk aandacht voor de kracht van lokale, stenen winkels. De week van de stenen winkel. Tijdens deze week hebben we een paar speciale verrassingen voor onze klanten.

Gesloten

Onze winkel is maandag 27-02-2023 gesloten vanwege een beursbezoek in Duitsland. Dinsdag 28-02-2023 is de winkel weer open vanaf 9 uur.

Trouwbeurzen Agenda

We staan met onze trouwring collectie op verschillende beurzen in heel Noord Holland.

Openingstijden tijdens vakantie

Vanwege de vakantie van Tjeerd en Daniëlle zijn de openingstijden aangepast.