0228 – 515827 info@mosselaarjuwelier.nl

ONZE TROUWRINGEN

Breuning

Ambachtelijke perfectie

Trouwringen smeden het vuur van liefde. Ze zijn het symbool van genegenheid, verbondenheid en trouw. In het Breuning atelier werkt een gerenommeerd team vormgevers aan de ring voor ieders hand. Een collectie die zich onderscheidt in ambachtelijke perfectie.

Ringen in wit, geel en rosé goud, in elke ring glimt de glans van een duurzame belofte. Het doorontwikkeld design heeft de rust van de tijd en een flonkering naar de toekomst.
Ga voor een ring die getuigt van een persoonlijke smaak en een gelukzalig gevoel.

 

MEER MOOIE TROUWRINGEN:

Rauschmayer

Traditioneel handwerk, uiterst moderne techniek en de durf om nieuwe wegen in te slaan. Dat geeft de droomringen van Rauschmayer hun bijzondere karakter. Elke trouwring is een handgemaakte speciale uitgave die met veel liefde voor details wordt gemaakt en altijd gericht is op de wensen van onze klanten. De trouwringen zijn 25 jaar na dato nog na te bestellen, mocht u onverhoopt uw ring verliezen.
Ruesch trouwring

Ruesch

Ben je op zoek naar exclusieve trouwringen voor een betaalbare prijs? Bekijk dan de trouwringen van Collection Ruesch. Een Oostenrijks familiebedrijf met meer dan 120 jaar ervaring in het maken van prachtige stalen, titanium en zilveren ringen.