0228 – 515827 info@mosselaarjuwelier.nl

Gedenksieraden vullen

Zichtbaar of onzichtbaar gevuld

Gedenksieraden vullen kan bij juwelier van den Mosselaar. We vullen de sieraden met bijvoorbeeld as, haar, maar ook melktandjes en zelfs moedermelk.  Zo heeft u uw dierbare toch altijd bij u. 

 Niet zichtbaar

De asresten komen in een afgesloten stukje van het sieraad. Hiervoor maakt de meester goudsmid een gedeelte van het sieraad open, vult het sieraad met een beetje as en soldeert het vervolgens dicht. Bij dit proces kunt u niet aanwezig zijn.

Zichtbaar

De asresten kunnen ook zichtbaar verwerkt worden in een sieraad. De asresten worden met een speciale hars gemengd, eventueel met een kleur erdoor waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Deze hars laten we uitharden onder een speciale lamp, waardoor het sieraad geschikt is om dagelijks gedragen te worden. Bij dit proces kunt u wel aanwezig zijn, zodat u zelf de eventuele kleur kunt bepalen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Hiervoor werken wij samen met See You gedenksieraden.

 

Wel willen wij u erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad beschadigd, of nog erger, verloren kan raken. Zo ook een gedenksieraad. Wij adviseren dan ook om te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren.

Wilt u meer weten over gedenksieraden, neem dan gerust contact met ons op via info@mosselaarjuwelier.nl of bel:

CONTACT

Juwelier van den Mosselaar
Hoofdstraat 230,
1611 AN Bovenkarspel
T: 0228 – 515827
E: info@mosselaarjuwelier.nl
I: www.mosselaarjuwelier.nl

OPENINGSTIJDEN

maandag - 13:00 uur tot 18:00 uur
dinsdag - 09.00 uur tot 18:00 uur
woensdag - 09.00 uur tot 18:00 uur
donderdag - 09.00 uur tot 20:00 uur
vrijdag - 09.00 uur tot 18:00 uur
zaterdag - 09.00 uur tot 17:00 uur

VOLG ONS

Op Instagram en Facebook delen we handige tips en weetjes én inspiratie voor de mooiste sieraden.

INSTAGRAM

FACEBOOK