0228 – 515827 info@mosselaarjuwelier.nl

ONS EIGEN MERK

Magma

Luxe om te dragen

Magma, onze eigen collectie, bestaat uit vele verschillende ringen, oorbellen, hangers en armbanden. De sieraden worden met de hand afgewerkt door de meestergoudsmid.

Doordat we de sieraden zelf ontworpen hebben, is het ten alle tijden mogelijk om aanpassingen uit te voeren.

Wilt u bijvoorbeeld een sieraad in meerdere kleuren goud, in een ander gehalte ,of met diamant , alles is mogelijk.

Hoe Magma ontstond

Juwelier van den Mosselaar opende in 1982 haar deuren in de oude ambachtelijke bakkerij in Bovenkarspel.
Horloges, trouwringen en prachtige juwelen sierden de mensen die naar buiten kwamen.
Al gauw vroeg men om unieke items, waarop we besloten om sieraden naar eigen ontwerp te maken: de Magma sieradenlijn.
Het ambacht heeft het pand nooit meer verlaten.

Breed assortiment sieraden

Van slechts enkele stuks in 1982, bestaat de collectie tegenwoordig uit een breed assortiment aan ringen, oorbellen, hangers en armbanden. De Magma-lijn heeft – vanwege dat uitgebreide aanbod – zelfs haar eigen keurstempel bij de Waarborg. Met dit unieke Magma-stempel bent u er zeker van dat uw sieraad daadwerkelijk uit 14 karaat goud bestaat.

.

 

Een blijvende herinnering

Onze meestergoudsmid werkt de Magma sieraden met de hand af. Omdat we de sieraden zelf (samen met u) ontwerpen is het te allen tijde mogelijk om aanpassingen aan te brengen. Zo weet u zeker dat uw sieraad een mooie, blijvende herinnering is.
In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag de mogelijkheden voor in onze winkel.

Tot snel!

 Daniëlle en Tjeerd van den Mosselaar

 

 

Blader door de catalogus:

MEER MOOIE MERKEN:

Touché

Touché sieraden, voor iedere mijplaal in het leven een uniek sieraad met 3-D geprinte vingerafdruk, monogram of unieke tekst.

Boccia

Boccia sieraden zijn Titanium sieraden. Gemaakt om gemakkelijk te dragen, licht en heel geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor metalen als zilver.

Studex

Met Studex krijgen je oren in een handomdraai mooie, huidvriendelijke oorbellen in je nieuwe gaatjes. Gaatjes zetten was nog nooit zo gemakkelijk, zacht en veilig met het Studex System 75. Hiermee zetten wij eerste en tweede gaatjes in je oren

See You

See You sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren.

Het zijn herinneringssieraden van zilver, verguld zilver of goud en er kunnen handgeschreven stukjes tekst, vingerafdrukken of pootafdrukjes in verwerkt worden.

De sieraden worden gevuld in u bijzijn in onze winkel, of wanneer u dat liever niet wilt in ons atelier.

Silk

SILK Jewellery is het fashionable zilveren sieradenmerk van Nederlandse bodem. SILK biedt een brede collectie sterling zilveren armbanden, ringen, colliers en hangers voor mannen en vrouwen. De zilveren sieraden staan bekend om het massieve karakter, de tijdloze stoere designs en verfijnde afwerking. SILK is opgericht door het dynamische en avontuurlijke Nederlandse duo Heidi van Leeuwen & Maarten Smetsers.

Zinzi Sieraden

Zinzi staat als Nederlands sieradenmerk bekend om de betaalbare draagbare zilveren sieraden. Altijd kwaliteit en heel veel verkrijgbaar tussen € 19,95 en € 99,95.

Karma

Maak de mooiste combinaties met de oorbellen, armbanden en kettingen van karma. Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver en zijn ook leverbaar met een goud plating of rose plating.

Ania Haie

Ania Haie

Ania Haie is een London-based sieradenmerk met trendy sieraden. De sieraden zijn 925 zilver gerodineerd, gold plated of rosegold plated. Iedere individuele collectie zet een specifieke modetrend van dit moment in de spotlight. Ieder sieraad is ontworpen met de bedoeling om gecombineerd te kunnen dragen, maar door de unieke details in de designs kunnen ze ook makkelijk los gedragen te worden.

Breuning

Trouwringen smeden het vuur van liefde. Ze zijn het symbool van genegenheid, verbondenheid en trouw. In het Breuning atelier werkt een gerenommeerd team vormgevers aan de ring voor ieders hand. Een collectie die zich onderscheidt in ambachtelijke perfectie.

Rauschmayer

Traditioneel handwerk, uiterst moderne techniek en de durf om nieuwe wegen in te slaan. Dat geeft de droomringen van Rauschmayer hun bijzondere karakter.

Elke trouwring is een handgemaakte speciale uitgave die met veel liefde voor details wordt gemaakt en altijd gericht is op de wensen van onze klanten. De trouwringen zijn 25 jaar na dato nog na te bestellen, mocht u onverhoopt uw ring verliezen.