0228 – 515827 info@mosselaarjuwelier.nl

Moederdag

 Wat krijg jij voor moederdag?

Moederdag vond ik het leukste toen de meiden nog klein waren en ik op zondagochtend werd verrast met zelfgemaakte knutselwerken. Knutselwerken waar ik weken daarvoor de spullen al aan had moeten leveren op school: lege flessen, potjes, mooie stukjes stof. Knutselwerken die soms al een week verstopt lagen in een keukenkastje, daar mag je dus niet kijken mam! Of die vlak voor de grote dag kwijt waren, omdat dochterlief het zo goed verstopt had dat ze zelf niet meer wist waar.

Knutselwerken krijg ik allang niet meer. Nu wordt er, soms, op het laatste moment nog druk overlegt wie wat zal kopen. Van chocola tot luchtje of heel praktisch ovenwanten. Sieraden heb ik nog nooit gehad voor moederdag!!!

Toch zijn er heel wat mannen die voor moederdag bij ons komen voor sieraden. En eerlijk is eerlijk, dat zijn altijd de leukste verkoopmomenten. Stiekem hebben ze al weken geld apart gehouden, want als er gepind wordt dan weet hun grote liefde precies waar ze geweest zijn. Ook worden er stiekem oorbellen, ringen en armbandjes het huis uit gesmokkeld voor de kleur, maat of gewoon inspiratie. Of de advertentie uit de krant wordt meegenomen. Met volle aandacht en concentratie wordt er een cadeau uitgekozen en dat is meestal met 5 minuten klaar. Die ring, dat armbandje of kettinkje vind ik mooi! De meeste mannen zijn snelle beslissers en weten heel goed wat ze willen. Vervolgens worden de mooie cadeautjes in een jaszak gepropt, een tasje hoeft niet, want waar verstop ik dat nu weer, om het vervolgens ongezien het huis weer in te smokkelen.

Nog leuker wordt het wanneer de vrouw des huizes belt om te vragen waar hij is. De grappigste smoezen hebben we al gehoord: Ik zit bij mijn moeder, ben aan het tanken, sta in het winkelcentrum te praten met……

Dus dames, geef je man nog even die stille hint, laat je sieraden opzichtig slingeren, bekijk zijn bankrekening niet en bedenk lachend als je hem belt dat hij waarschijnlijk iets heel speciaals voor je aan het kopen is.

Dit vind je misschien ook interessant:

Trouwbeurzen Agenda

We staan met onze trouwring collectie op verschillende beurzen in heel Noord Holland.

Openingstijden tijdens vakantie

Vanwege de vakantie van Tjeerd en Daniëlle zijn de openingstijden aangepast.

Zinzi event

Zaterdag 16 juli 2022 organiseren we weer een Zinzi event met de nieuwste collectie, leuke acties en een gave prijs.

Open na verbouwing

na een kleine verbouwing afgelopen week zijn we nu weer volop in bedrijf.

Gesloten

Van maandag 4-4 t/m woensdag 6-4 zijn we gesloten ivm onze verbouwing.
Donderdag 7-4 staan we weer voor u klaar

Yess, we zijn open!!!

We zijn open voor het afhalen en brengen van reparaties en voor click and collect

Nieuwe brochure

Er is weer een nieuwe brochure uitgekomen.
heb jij hem al ontvangen?

Beleef het sieraad

Beleef Het Sieraad
Landelijke open dag in de sieraden- en horlogebranche op vrijdag 5 november

Nieuw sieradenmerk Touché

Touché, het sieradenmerk wat je raakt. Unieke sieraden met vingerprint voor iedere mijlpaal in het leven.

Openingstijden vakantie

Dankzij de versoepelingen mag u weer spontaan bij ons binnenlopen om even te kijken, te kopen of een reparatie te brengen. Bekijk voor uw komst eerst de openingstijden in de vakantieperiode.