0228 – 515827 info@mosselaarjuwelier.nl

ONZE MERKEN

Raymond Weil

Terug van weg geweest

Terug van weg geweest. Na bijna 10 jaar mogen wij vol trots vertellen dat we het merk raymond Weil mogen toevoegen aan onze horloge collectie.

Het begon allemaal in 1976, midden in een crisis in de horloge-industrie, toen dhr. Raymond Weil besloot zijn eigen bedrijf op te richten en zijn visie op wat de Zwitserse horlogemakerij zou moeten zijn om te zetten in echte uurwerken. De creaties van Mr Weil werden onmiddellijk geprezen door horlogeliefhebbers – zowel amateurs als kenners. Al snel werden de horloges buiten Zwitserland verkocht en zo ook in Nederland. Het merk heeft voor zowel dames als heren mooie, kwalitatief hoogstaande horloges ontwikkeld. Voorbeelden daarvan zijn de: Toccata, Freelancer en Noemia lijnen. 

MEER MOOIE HORLOGES:

Festina

Festina, een internationaal merk wat ooit begonnen is in Spanje, maar ondertussen in meer dan 90 landen verkocht wordt. Een merk met zowel dames als heren horloges beginnend onder de €100,-.

Danish Design

Danish Design staat voor Deense topkwaliteit en een uniek design. Veel van de horloges zijn gemaakt van titanium, ideaal voor wanneer je gevoelig bent voor andere metalen en ook nog eens super licht. Danish Design voor hen die houden van de “Pure Scandinavian Style”

Zinzi horloge

Zinzi

Zinzi, trendy en fashionable horloges voor wie van stijlvol en sportief houdt. Niet voor niets al jaren een bestseller onder de horloges met zowel leren als stalen band en bij ieder horloge een armbandje gratis ter waarde van €19,95

Citizen Horloge

Citizen

Het merk Citizen Watch heeft zich gespecialiseerd in de Eco-Drive techniek, solar power, waarbij het milieu wordt gespaard doordat er geen nieuwe batterijen in de Citizen horloges gezet hoeven te worden. De accu in het CITIZEN horloge wordt opgeladen door licht dat op de wijzerplaat schijnt. Deze milieuvriendelijke Citizen Eco Drive techniek, die zonlicht en kunstlicht omzet in aandrijvingsenergie, maakt een batterijwissel overbodig. Uw Citizen horloge heeft voldoende power voor maanden in het donker. Het opladen van Eco Drive gaat automatisch en ongemerkt tijdens het dragen. Vele Citizen horloges uit onze collectie zijn voorzien van deze moderne Eco Drive uurwerktechniek. Ervaar ook het gemak van een Citizen Eco-Drive horloge zonder batterij!

Seiko

De Seiko collectie biedt een brede collectie luxe herenhorloges. Een aantrekkelijke combinatie van fraai design en innovatieve horlogetechniek. Seiko is een van de weinige horlogefabrikanten ter wereld die in staat is om alle uurwerktechnologieën in eigen te huis vervaardigen. De naam Seiko is afgeleid van het Japanse “Seikosha” wat letterlijk “Huis van Precisie” betekent. Sinds 1881 is Seiko toonaangevend op het gebied van innovatieve horloges.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een lifestylemerk dat wereldwijd bekend staat om haar classic American cool stijl.

Horloges met gedetailleerde wijzerplaten in frisse ontwerpen in de kleuren blauw, wit, zilver, goud en zwart. Opvallend mooi zijn de subtiele en kenmerkende Tommy-details voor een moderne twist.

CONTACT

Juwelier van den Mosselaar
Hoofdstraat 230,
1611 AN Bovenkarspel
T: 0228 – 515827
E: info@mosselaarjuwelier.nl
I: www.mosselaarjuwelier.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Alle avonden Op afspraak

 

VOLG ONS

Op Instagram en Facebook delen we handige tips en weetjes én inspiratie voor de mooiste sieraden.

INSTAGRAM

FACEBOOK