0228 – 515827 info@mosselaarjuwelier.nl

Reparaties

Uw horloges en sieraden verdienen de beste zorg

Wanneer u horloge of sieraad kapot gaat is dat al vervelend genoeg. Gelukkig kunnen wij heel vaak binnen korte tijd uw sieraad of horloge weer repareren. Hiervoor hebben wij gediplomeerde horlogemakers in dienst en werken we samen met uitstekende goudsmeden en meester goudsmeden.

We zijn erkend reparatie atelier voor de volgende horlogemerken: Rado, Omega, Tissot, Maurice La Croix, Raymond Weil, Longines, Balmain, Certina, Mido, Tag Heuer en Hamilton.

Daarnaast repareren we natuurlijk ook andere merken als: Seiko, Citizen, Festina

 

Onze werkwijze

Wanneer u een sieraad hier achter laat voor een reparatie krijgt u van ons een bevestiging mee dat het sieraad bij ons en bergen wij het op in de kluis, totdat we aan het werk kunnen met uw sieraad.

Ook bij horloge reparaties krijgt u van ons een bevestiging mee en indien u dat wenst een leenhorloge, zodat u toch de tijd bij u heeft.

Soms moeten we sieraden of horloges opsturen naar de leverancier in verband met garantie. Wij verzenden onze pakketten allen met een professionele organisatie die de pakketten bij ons ophaalt en persoonlijk aflevert bij de leverancier. Op die manier maken we de kans op verliezen of diefstal zo klein mogelijk.

Mocht u sieraad naar de diamantzetter of meester goudsmid moeten dan brengen en halen wij de sieraden persoonlijk op. Zo weet u dat uw sieraden bij ons in goede handen zijn.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via info@mosselaarjuwelier.nl of bel:

CONTACT

Juwelier van den Mosselaar
Hoofdstraat 230,
1611 AN Bovenkarspel
T: 0228 – 515827
E: info@mosselaarjuwelier.nl
I: www.mosselaarjuwelier.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Alle avonden Op afspraak

 

VOLG ONS

Op Instagram en Facebook delen we handige tips en weetjes én inspiratie voor de mooiste sieraden.

INSTAGRAM

FACEBOOK